Nieuws/Agenda


Social Media

Graag willen wij u attent maken op ons Twitteraccount en Facebookpagina.

Via deze Social Media brengen wij u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en kunt u ons volgen in onze dagelijkse bezigheden, zowel in tekst- als beeldmateriaal.
Op deze manier kunt u ook al uw vragen aan ons stellen.

Graag ontmoeten wij u op Twitter en Facebook.

  Een nieuw seizoen.

Het nieuwe seizoen is reeds begonnen. Beetje bij beetje komt er kleur op de bloembollenvelden. Gedurende zo'n 20 weken steken om beurten de bloembollen hun neusjes boven de grond. Voor ons breekt de tijd aan van beregenen (in droge tijden d.m.v. vaste en mobiele beregening) en nalopen maar ook zeker een tijd van genieten! Ieder jaar weer een prachtig seizoen!

In de kas kleurt het, in april, voor het grootste gedeelte roze door de prachtige bloemen van diverse soorten Pleione. Ook volgen we hier nauwkeurig het opkomen van het geplante weefselkweek, zaad, geparteerde en ingesneden bollen. Naast bol- en knolvermeerdering zijn dit nog andere manieren van vermeerdering die wij op onze kwekerij toepassen.

Het laatste plantgoed, dat in het voorjaar geplant moet worden, is inmiddels geplant.

Tip voor deze tijd van het jaar: Verwilderingsbollen halen hun kracht voor de herbloei en vermeerdering uit het afstervende loof. Knip dit na de bloei niet af.
  


   

       


22 maart t/m 13 mei 2018                Bijzondere Bol- en Knolgewassen Show Keukenhof

Thema 2018: Romantiek in Bloemen

Wij zijn niet alleen hofleverancier van Keukenhof maar ook inzender van de bijzondere bol- en knolgewassen show in het Oranje Nassau Paviljoen dit jaar van 19 t/m 23 april. 
 

In 2015 ontvingen wij voor onze inzending op de Bijzondere Bolgewassen Show op Keukenhof de Vakprijs Bijzondere Bolgewassen 2015. Een speciale waardering werd uitgesproken; “Onze waardering voor jullie inzet en liefde voor het vak!” 

In 2017 namen wij de prijs in ontvangst voor de Beste Stand op de Bijzondere Bolgewassen Show op Keukenhof. De jury: “Hier wordt een groot assortiment bijzondere bolgewassen getoond van hoogstaande kwaliteit”. Hier zijn wij uiteraard erg trots op.